Book Club 2020 – March Book

Book Club 2020 – March Book

Όλοι μας βιώνουμε μια περίοδο που αισθανόμαστε περιορισμένοι, ίσως περισσότερο από κάθε φορά. Τέτοιες στιγμές, όπως ακριβώς μπαίνουμε στη διαδικασία να ξεσκονίζουμε τα πατάρια και να ανασκαλεύουμε τις ντουλάπες, ίσως έρθουν και στην επιφάνεια κομμάτια από το υπόγειο της ψυχής μας. Πώς θα αντιδρούσατε λοιπόν αν σας λέγαμε πως μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι ακόμα και κάτω από αυτές τις δύσκολες αλλά αναγκαίες συνθήκες;

Για αυτό το μήνα σας βρήκαμε το ιδανικό βιβλίο. Ένα βιβλίο σύντομο και περιεκτικό. Ένα βιβλίο χωρίς ξύλινη γλώσσα, αλλά με ειλικρίνεια και διάθεση να φωτίσει τις σκιώδεις πλευρές του εαυτού και να τους αποδώσει νόημα.

Το τρίτο βιβλίο για το Book Club 2020 και το μήνα Μάρτιο που σας προτείνουμε είναι ”Το θεραπευτικό ταξίδι” του ψυχολόγου – ψυχοθεραπευτή Βασίλη Γρηγοριάδη.

Το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής μας, είναι σίγουρα η διαδρομή που καλούμαστε να κάνουμε στο βάθος του ίδιου μας του εαυτού. Πολλές φορές ωστόσο, ο φόβος, οι προκαταλήψεις και τα δικά μας προσωπικά, στενά όρια μέσα στα οποία έχουμε από πολύ μικροί παγιδευτεί, καθιστούν αυτό το ταξίδι δύσκολο, ίσως και αδύνατο. Για όσους ωστόσο επιθυμούν πραγματικά να ξεφύγουν από τα μοτίβα της εσωτερικής στασιμότητας και καταπίεσης, υπάρχουν διέξοδοι.

Αυτές τις ώρες ας συναισθανθούμε τα προσωπικά μας αιτήματα και ας επιδιώξουμε την αυτογνωσία. Ας αγαπήσουμε όλα τα κομμάτια μας. Τα δύσκολα μα και τα δυναμωτικά. Ας ενεργοποιηθούμε ώστε να ξεκινήσουμε το ταξίδι της αυτογνωσίας και της ολοκλήρωσης του εαυτού.

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu
elGreek
en_USEnglish elGreek