Book Club 2020 – April Book

Book Club 2020 – April Book

Αναμφισβήτητα όλοι μας έχουμε έρθει αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα και με πολλά, ίσως και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Σκέψεις, συναισθήματα, μνήμες, καθώς και ο,τι κρατούσαμε καλά αμπαρωμένο μέσα μας, απρόσκλητα μας χτυπά την πόρτα.

Σε άλλους κάνει την εμφάνιση του για πρώτη φορά ή άλλοι έχουν συνηθίσει τις ξαφνικές εμφανίσεις. Πότε λίγο λίγο, πότε ολοκληρωτικά. Μια χαρά, μια λύπη. Μια η απώλεια, μια η παρουσία. Πάντα όμως ανθρώπινα. Αυτό είναι η ζωή.

Ίσως τώρα παρά ποτέ, έχουμε το χρόνο να κοιτάξουμε με τα μάτια της ψυχής και να δούμε αληθινά. Εμείς μένουμε μέσα, μα μόνο ο,τι κρατάμε κλειδωμένο στην ψυχή μας μπορεί να μας φυλακίσει πραγματικά. Ο,τι μας βαραίνει θα είναι πάντα εκεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Εμείς επιλέγουμε πότε θα το ξεθάψουμε. Πότε θα γνωρίσουμε, θα κατανοήσουμε, θα συγχωρέσουμε και θα αγαπήσουμε τον εαυτό μας. Πότε θα καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι άνθρωποι με περισσότερα κοινά από ότι διαφορές. Και η ζωή μας είναι ένα θαύμα. Είναι ένα Δώρο.

Το τέταρτο βιβλίο για το Book Club 2020 και το μήνα Απρίλιο που σας προτείνουμε είναι ” Το Δώρο”, Ένα τετράδιο θαυμάτων, του Στέφανου Ξενάκη.

Κάθε μέρα είναι ένα Δώρο.

Να το ανοίγεις, μην το πετάς.

Η ζωή η ίδια είναι ένα Δώρο.

Να τη ζεις. Μην την προσπερνάς.

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu
elGreek
en_USEnglish elGreek