Book Club 2020 – May Book

Book Club 2020 – May Book

Οδεύοντας στο πέμπτο βιβλίο για το μήνα Μάιο και το Book Club 2020, έχουμε διαγράψει μια κοινή πορεία, σε ένα ταξίδι με εφόδια βιβλία αυτογνωσίας, προσωπικής ανάπτυξης και δώρα εαυτού. Έτσι, για το μήνα αυτό επιλέξαμε ένα διαχρονικό βιβλίο, όπου ο ήρωας, σας και εμάς, ξεκινά το δικό του ταξίδι αναζήτησης.

Ένα κυνήγι ονείρων, με μοναδική πυξίδα την καρδιά που καταλήγει στην αναγνώριση κάθε δυσκολίας και κάθε εμποδίου σε μάθημα ζωής. Μια ιστορία που αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη εαυτού, την αυτοβελτίωση, την ταπεινότητα, τη σοφία και την αξία της ίδιας της ζωής.

Δεν θα καταφέρεις ποτέ να ξεφύγεις από την καρδιά.

Για αυτό, είναι καλύτερο να ακούσεις τι έχει να σου πει.

Paolo Coelho

Το πέμπτο βιβλίο για το Book Club 2020 και το μήνα Μάιο που σας προτείνουμε, είναι ”Ο Αλχημιστής” του Paolo Coelho.

Ένα βιβλίο, που απαλύνει τον πόνο, αναγνωρίζει τις δυσκολίες, τις αναμένει και ωστόσο παραμένει αισιόδοξο και ελπιδοφόρο. Ένα βιβλίο που σε μαθαίνει να κυνηγάς τα όνειρά σου και να αφουγκράζεσαι τα θέλω σου. Ένα βιβλίο για την αποτυχία και την επιμονή. Για την υπομονή και όλες τις αρετές που πρέπει να καλλιεργεί κανείς σε όλη τη διαδρομή. Μοναδικό εμπόδιο; Ο φόβος. Εξάλλου η μαγεία, βρίσκεται μέσα μας και στην ικανότητα να βλέπουμε το εντυπωσιακό, στα απλά και καθημερινά.

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu
elGreek
en_USEnglish elGreek