Book Club 2020 – November Book

Book Club 2020 – November Book

Το post διαβάζεται καλύτερα εάν ακούτε αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=DVvUl_0o4mQ&ab_channel=PostmodernJukebox

Το βιβλίο για αυτό το μήνα αποτελεί μια ξεχωριστή πρόσκληση για τον καθένα. Μια πρόσκληση που ποτέ δεν είναι αργά να λάβεις, αρκεί να το πιστέψεις. Τότε, ίσως μπεις σε έναν κόσμο μαγείας, έναν κόσμο που το καλό θα νικάει πάντα!

Κάποια βιβλία σε κερδίζουν με την ιστορία που φέρνουν πριν ακόμα γραφτούν. Όταν ήταν απλά μια ιδέα. Μια ιδέα, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Κι όμως, βρήκε τον τρόπο και αυτή η ιδέα μεγάλωσε, έγινε ένας κόσμος ολόκληρος που κατάφερε να σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά και άλλες τόσες που ακολουθούν. Και όσο και αν υπάρχουν και θα υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες βιβλία με βαθιά νοήματα από σπουδαίους συγγραφείς, πάντα τα βιβλία με τα οποία μεγάλωσες θα σε καθορίζουν και θα σου προσφέρουν αυτή τη γλυκιά νοσταλγία και τον έντονο ενθουσιασμό εκείνης της πρώτης φοράς, που βυθίστηκες στο βιβλίο και το άφησες να σε συνεπάρει. Και είναι αυτό το βιβλίο που θα έρχεται στη μνήμη σου όταν θα τα βρίσκεις ”σκούρα”.

Το ενδέκατο βιβλίο για το Book Club 2020 και το μήνα Νοέμβριο που σας προτείνουμε είναι ”Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος”, της J.K.Rowling. 

Το πρώτο βιβλίο είναι μόνο η πρόσκληση. Υπάρχουν άλλα εφτά βιβλία που αν τα αφήσεις θα σε εισάγουν σε ένα κόσμο που όλα είναι πιθανά. Που οι δυσκολίες γίνονται προκλήσεις, η καλοσύνη ανοίγει δρόμους, το θάρρος και οι γνώσεις είναι δύναμη και οι επιλογές σου σε κάνουν αυτό που πραγματικά είσαι. Άραγε στο δικό σου κόσμο, πόσο παλεύεις για αυτά;

“Είναι σημαντικό να παλέψουμε και να πολεμήσουμε ξανά, και να συνεχίσουμε να πολεμάμε, γιατί μόνο τότε το κακό μπορεί να περιοριστεί, και ας μην μπορεί να εξαλειφθεί ποτέ ολοκληρωτικά”.

– Albus Bumbledore

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu
elGreek
en_USEnglish elGreek