Book Club 2020 – October Book

Book Club 2020 – October Book

Ο Οκτώβριος στο Pick Up The Thread είναι ένας μήνας αφιερωμένος στην αυτοφροντίδα. Το Book Club δε θα μπορούσε φυσικά να έμενε ανεπηρέαστο, διαλέγοντας ένα διαφορετικό βιβλίο φροντίδας εαυτού από αυτά που έχετε πιθανόν στο νου σας.

Αυτοφροντίδα δεν είναι μόνο ένα ζεστό μπάνιο, ένας απολαυστικός καφές στο μπαλκόνι με φίλους. Μπορεί να είναι και η δουλειά. Όπως δουλειά χρειάζεται και η αυτοφροντίδα. Μπορεί να είναι εκείνα τα 10 λεπτά που αφιερώνεις στον εαυτό σου και να είναι τόσο πολύτιμα. Ή τα 20 ή τα 30 ή και μερικές στιγμές μόνο που όμως αρκούν για να σου χαλαρώσουν την ψυχή. Αρκεί να έχεις μάθει να τις απολαμβάνεις αυτές τις στιγμές, μικρές ή μεγάλες. Τότε η αυτοφροντίδα θα αποτελεί φάρμακο για σένα. Και μακάρι όλα τα φάρμακα να είχαν τη γεύση της αυτοφροντίδας!

Έχοντας πολλές φορές εκφράσει την αγάπη μας για τα ημερολόγια, εντοπίσαμε το ιδανικό βιβλίο – ημερολόγιο. Μια γυναίκα έμπνευση για πολλούς, που μέσα από τη δική της προσωπική αναζήτηση και ίσως ανάγκη αυτοφροντίδας, δημιούργησε ένα προσωπικό εγχειρίδιο μελέτης εαυτού θα έλεγε κανείς. Με ερωτήσεις που πραγματικά θα σε βάλουν στην διαδικασία ανασκαφής των αναμνήσεων, της ζωής σου και της ψυχής σου. Θα σκεφτείς, θα προβληματιστείς, θα συγκινηθείς και θα νιώσεις υπερήφανος. Πρώτα από όλα για σένα. Ερωτήσεις που ίσως να έχεις να κάνεις στον εαυτό σου από όταν πήγαινες σχολείο και πόσα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε. Ένα ημερολόγιο που εσύ ορίζεις την ημερομηνία, εσύ και το περιεχόμενο. Όπως ακριβώς γίνεται και στη θεραπεία σου!

Το δέκατο βιβλίο για το Book Club 2020 και το μήνα Οκτώβριο που σας προτείνουμε είναι το ”Becoming: A Guided Journal for Discovering Your Voice”, της Michelle Obama. 

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu
elGreek
en_USEnglish elGreek